„Un film Simplu” a avut succes la public (Galerie Foto & Video)

Apropo.ro / 11.12.2008, 13:00
Lansarea peliculei "Un film Simplu" a adunat o multime de vedete care au sarbatorit premiera printr-o mare petrecere.

Lansarea peliculei "Un film Simplu" (comedie romantica), produs de MediaPro Pictures, a adunat o multime de vedete care au sarbatorit premiera printr-o mare petrecere.

Premiera "Un film Simplu" a avut o proiectie speciala la CinemaPro, dar a fost difuzat in acelasi timp si la TV (ProCinema si ProTV).

"Un film Simplu" este povestea unei zile mai putin obisnuite din viata trupei, o zi in care provocarile se succed intr-un ritm infernal si in care baietii sunt obligati sa gaseasca solutii contracronometru, pentru ca in joc este renumele trupei.

Pe covorul rosu au pasit actorii care fac parte din aceasta distributie, dar si prietenii si rudele acestora. Fanii vedetelor au fost alaturi pentru a sarbatori succesul.

In centrul atentiei au fost CRBL, Francezul, Piticu, Omul Negru, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Catalin Maruta, Laura Cosoi, Alma Sarbu, Iulian Moga, Don Baxter.

simplu

simplu

Foto: ProTv

Laura Cosoi a venit insotita de sora ei, Alina, care a facut senzatii la petrecere. Laura Cosoi a purtat o tinuta semnata Maria Marinescu. (cancan)

Vizionarea la "Un film Simplu" a fost urmata de un show live sustinut de trupa Simplu.

Cu aceasta ocazie, Simplu mai deschide un drum: este pentru prima data cand o trupa concerteaza intr-un cinematograf din Romania.

 

 

Echipa "Un film Simplu"

Regizor

TOM GATSOULIS

Producator

ANDREI BONCEA

ALMA SARBU

Scenariu

ALEX MOLICO

ANDREI MARIA

RAZVAN ROSCA

Muzica

MARIUS MOGA

Montaj

RALUCA SAITA

CRISTIAN STOICA

Costume

INA ISBASESCU

Scenografie

CRISTINA BARBU

Director imagine

TIM HUDSON

Line producer

PATRICIA POIENARU

Regizor 2nd unit

IULIAN MOGA