Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”, în curând, la Antena 1

De: Nicoleta Lepădatu / 08.07.2022, 14:06
Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”, în curând, la Antena 1

Un nou sezon al celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, revine în curând la Antena 1, conform unui comunicat remis Apropo de către postul TV. Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul și cu totul diferite, vor fi provocate de antrenorii competiţiei să îşi demonstreze abilităţile în ceea ce privesc săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

În fiecare săptămână, curajoşii care au acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă” se vor antrena asemenea unor campioni la înot, alături de instructorii lor. Aceștia din urmă îi vor încuraja pe „elevii“ lor să facă salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale Bazinului olimpic de la Bacău.

La fel ca în sezoanele trecute, jurații vor puncta curajul concurenților, tehnica săriturilor, impresia artistică și evoluția în concurs. Și, desigur, fiecare jurat va acorda o singură notă pentru fiecare participant. Şi de această dată, cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă va fi unul plin cu momente care îi vor face pe concurenți să se simtă ca într-un roller-coaster emoțional. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1!

Foto: Antena 1

CITEȘTE ȘI: Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă