Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă

De: Ana Obretin / 13.09.2021, 13:26
Finala Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă

Finala Splash! Vedete la apă, difuzată duminică seară la Antena 1 și câștigată de Cristi Pulhac, a fost lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, finala „Splash! Vedete la apă”, difuzată în intervalul 19.57-01.14, a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 5,3 puncte de rating şi 20% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5,2 puncte de rating și 19,6 % cotă de piață. Şi la oraşe, Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 6,1 puncte şi 18,1% cota de piaţă, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de 4,4 puncte de rating și 13,2% cota de piață. De asemenea, la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 5,7 puncte de rating și 17,5% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea, cu 4,7 puncte de rating și 14,3% cota de piață. În minutul de aur, de la 20.51, peste 1,6 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau show-ul de la Antena 1, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Cu o săritură fantastică, de la platforma de 10 metri şi cu un grad de dificultate extrem de ridicat – stând pe mâini cu trecere, fotbalistul Cristi Pulhac a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă! şi premiul în valoare de 10.000 de euro.

“Vă iubesc pe toţi! Sunteţi extraordinari!”, a exclamat, cu ochii în lacrimi Cristi, atunci când şi-a auzit numele la bazinul de la Bacău. Alături de acesta, în finală, a sărit un fost câştigător Splash! Vedete la apă, Piticu, iar din tribună l-a încurajat soţia sa, Raluca. “Fiind sportiv de performanţă, mi-am dorit să câştig de când am luat decizia de a veni la Splash! Vedete la apă! Am cunoscut aici nişte oameni care mi-au dat emoţii cum nu am mai trăit demult! În primul rând vreau să mulţumesc că am avut ocazia de a participa la acest show minunat!”, a mai declarat Cristi.

Marea finală “Splash! Vedete la apă” s-a încheiat cu “o baie pe cinste”, la care au luat parte prezentatorii, jurații și concurenții show-ului.

CITEȘTE ȘI: „Chefi fără limite” – show de cooking, travel și aventură, la Antena 1

„iUmor” revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon, pe 25 septembrie

Foto: Antena 1