Un prezentator BBC s-a relaxat mai mult decât trebuia în timpul unei emisiuni

De: Alex Manole / 06.07.2022, 13:21

Gafele se țin lanț în ultima vreme de BBC, televiziunea de stat britanică. După ce și-a cerut scuze în urma unui mesaj ofensator apărut pe ecran în timpul unei transmisiuni, canalul a mai trecut printr-un moment jenant.

Transmisiunea a fost reluată în platou, după intervenția unui corespondent, iar prezentatorul a fost surprins relaxându-se cu picioarele pe birou în timp ce folosea telefonul mobil.


Cel implicat în acest incident este jurnalistul Tim Willcox, prezentatorul BBC World News și BBC News Channel. Incidentul a făcut înconjurul lumii. Mulți oameni au făcut haz de necaz. „Cum mă simt în întâlnirile pe Zoom sau Google Meet”, a glumit un utilizator de Twitter care a partajat clipul viral.

Gafele nu sunt rare la respectata televiziune

Incidente nedorite s-au mai petrecut în ultimii ani la BBC, un canal respectat de televiziune. În 2017, postul a trecut printr-un moment jenant după ce a transmis, accidental, o scenă „fierbinte” în timpul știrilor de la ora 10 dimineața. În timp ce prezentatoarea vorbea, pe un monitor din spatele acesteia a apărut o femeie care s-a dezbrăcat și a rămas topless.

Totodată, prezentatoarea BBC Breakfast, Steph McGovern, a arătat prea mult, în direct. Telespectatorii i-au putut vedea lenjeria intimă.