Un serial inspirat de filmul “American Gigolo” va fi disponibil pe Showtime

De: Loredana Toma / 16.06.2021, 18:15
Un serial inspirat de filmul “American Gigolo” va fi disponibil pe Showtime

Un serial inspirat de filmul “American Gigolo”, de Paul Schrader, care l-a avut pe Richard Gere în rolul principal, va fi disponibil pe platforma Showtime. 

Actorul Jon Bernthal va fi protagonistul celor 10 episoade. El va interpreta rolul lui Julian Kaye, care este prezentat la 15 ani după ce a fost condamnat pentru crimă. Kaye încearcă să-și regăsească un loc în industria sexului din Los Angeles și, în același timp, caută adevărul despre înscenarea care l-a trimis, de fapt, la închisoare. El speră și să reia legătura cu Michelle, singura lui iubire adevărată, rol interpretat de  Gretchen Mol („Boardwalk Empire”), scrie The Hollywood Reporter.

Această versiune a “American Gigolo” este cu totul specială

“Dacă încă nu ai picat în vraja lui Jon Bernthal, fii pregătit pentru asta. Jon este absolut incredibil pe ecran și interpretarea sa în aceasta versiune contemporană a filmului ‘American Gigolo’ este cu totul specială. Regizorul și scenaristul David Hollander recreează  filmul original într-o manieră seducătoare, îmbinând misterul și pericolul celor mai adânci dorințe ale noastre”, a precizat Gary Levine, președintele Showtime.

Rosie O’Donnell, Lizzie Brochere, Gabriel LaBelle și Leland Orser sunt printre cei aflați în distribuție, iar Wayne Brady este și el parte din echipă, în calitate de actor invitat.

Bruckheimer, cel care a produs varianta originală a filmului care i-a avut ca protagoniști pe  Richard Gere și Lauren Hutton, va fi producător executiv alături de Jonathan Littman și KristieAnne Reed. Proiectul vine la șapte ani după ce Bruckheimer a semnat pentru o colaborare cu studiourile Paramount TV pentru a crea show-ul.

“American Gigolo” este cel mai recent proiect de adaptare a unui film pentru micile ecrane al Paramount TV Studios, care, ca restul companiilor de producție, caută să creeze conținuturi cât mai diverse. Studioul are în lucru adaptări ale producțiilor “Love Story”, “Fatal Attraction”, “Flashdance”, printre altele. 

CITEȘTE ȘI: Richard Gere si-a vandut colectia de chitare vintage

Sub farmecul Hollywood-ului – FOTO

Foto: Profimedia Images