„Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, rămâne pentru încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 28.02.2022, 07:39
„Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, rămâne pentru încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american

„Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, rămâne pentru încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,2 de milioane de dolari.

Descurcăreţul Nathan Drake (Tom Holland) este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan şi pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada. Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas), care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia.

Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari şi poate pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp… dar numai dacă pot învăţa să lucreze împreună.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american de weekend se află, ca și săptămâna trecut, „Dog”, cu încasări de 10,1 milioane de dolari.

Briggs, fost grănicer, și Lulu, o femelă din rasa Malinois belgian, pornesc la drum de-a lungul coastei Pacificului pentru a ajunge la înmormântarea celui mai bun prieten din armată. Unul dintre ei mai are de trăit o săptămână, iar celălalt trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima.

Regia filmului este semnată de Reid Carolin, Channing Tatum și din distribuție fac parte Channing Tatum, Cayden Boyd, Aqueela Zoll, Ronnie Gene Blevins.

Pe locul al treilea în box office-ul american de weekend se află și în această săptămână „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, cu încasări de 5,7 milioane de dolari.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, care îi reunește pe regizorul Jon Watts și pe starul Tom Holland, este produs de Sony Columbia Pictures, care controlează drepturile pentru Spider-Man, și de Marvel Studios, al Disney. Lungmetrajul combină trei generații de filme cu Omul-Păianjen și îi include pe actorii care au interpretat anterior personajele negative în franciză: Willem Dafoe („Omul Păianjen” din 2002), Alfred Molina („Omul Păianjen 2” din 2004) și Jamie Foxx („The Amazing Spider-Man 2” din 2014). De asemenea, în film joacă Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau și Benedict Wong.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în America de Nord este completat de Death on the Nile”, cu 4,5 milioane de dolari, „Jackass Forever”, (3,1 milioane de dolari), „Sing 2” (2,1 milioane de dolari), Marry Me” (1,8 milioane de dolari), „Studio 666” (1,5 milioane de dolari), „Cyrano” (1,4 milioane de dolari) și „Scream”, cu 1,3 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: „355”, thrillerul care revoluționează filmele cu spioni, din 7 ianuarie în cinema

Foto: outnow.ch