Update: Pamela Anderson, striptease pe doua roti

De: Dragos Tanase / 02.02.2008, 17:00
Pamela Anderson se va alatura trupei celebrului cabaret parizian Crazy Horse pentru patru show-uri exceptionale, cu ocazia Valentine's Day.

Vezi clipul trupei LIT, intitulat "Miserable", cu Pamela in rolul principal!

Pamela Anderson se dezbraca de Valentine’s day

Actrita si fostul manechin canadian Pamela Anderson, vedeta serialului de televiziune "Baywatch", se va alatura trupei celebrului cabaret parizian Crazy Horse pentru patru show-uri exceptionale, pe 13 si 14 februarie, cu ocazia Valentine’s Day, potrivit institutiei.

Fostul manechin, detinatoare a unui numar record de aparitii in revista Playboy, va aparea intr-un numar special creat de Crazy Horse, inspirat de actrita Brigitte Bardot: pe o motocicleta puternica, Pamela Anderson va face striptease pe un cantec al lui Serge Gainsbourg, "Harley Davidson".

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Suntem curiosi sa vedem (sau sa aflam) cum va dansa ea "cu burta la gura" pentru ca Pamela este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, desi a anuntat ca nu renunta la hotararea de a divorta de tatal copilului, Rick Salomon, devenit celebru cu o productie porno in care apare alaturi de Paris Hilton.

Macar acum stim pentru ce se antrena cand nu se descalta nici macar in pat. Ca bauta nu era! Vedeta blonda a declarat ca adora sa arate "glamorous" in orice moment, motiv pentru care insista sa ramana incaltata in pantofii cu toc chiar si atunci cand se afla in dormitor. "E cel mai prost obicei al meu – unora nu le place sa fie intepati cu tocurile", a spus, amuzata, Pamela. Noi banuim ca viseaza si noaptea… "calul nebun"!