Următorul serial din universul „Star Wars”, lansat pe Disney+ pe 4 mai

De: Loredana Toma / 26.02.2021, 13:11
Următorul serial din universul

Următorul serial din universul „Star Wars”, “The Bad Batch”, va fi lansat pe platforma de streaming Disney+ pe 4 mai.

În timp ce fanii așteaptă următorul sezon al seriei “The Mandalorian”, inspirată din același univers „Star Wars„, precum și finalul show-ului “WandaVision”, reprezentanții Disney+ au anunțat că serialul “Star Wars: The Bad Batch” va avea premiera în mai, iar, pe 11 iunie, va fi lansată și producția Marvel Studios “Loki”.

“Star Wars: The Bad Batch” – “o gașcă unică de clone supercalificate”

“The Bad Batch” continuă povestea clonelor experimentale prezentate inițial în animația “The Clone Wars”, lansată în 2008, care-și găsesc cu ușurință locul în galaxia schimbătoare, după Războiul clonelor. Personajele din „Bad Batch”, o gașcă unică de clone care diferă din punct de vedere genetic de frații lor din Armata Clonelor, posedă fiecare câte o calitate excepțională ce-i face să fie soldați deosebiți și formează, împreună, o echipă formidabilă.

„Loki” – Tom Hiddlestone se întoarce ca personajul care pare nemuritor

În “Loki”, Tom Hiddleston reia binecunoscutul personaj, care pare nemuritor și iese din umbra fratelui său, Thor. Acțiunea este plasată după evenimentele din “Avengers: Endgame”, filmul regizat de Joe și Anthony Russo, care a avut încasări de 2,79 de miliarde de dolari la nivel mondial. Din distribuție, alături de Hiddleston, fac parte actorii Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku și Richard E. Grant. Filmul este regizat de Kate Herron, iar Michael Waldron este scenaristul principal.

Totodată, potrivit Deadline, reprezentanții Marvel Studio au anunțat într-o conferință că producțiile “She-Hulk” și “Moon Knight”, care vor fi disponibile pe platforma Disney+  vor începe filmările în câteva săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Disney+ a ajuns la aproape 95 de milioane de abonați  

Darth Vader a fost ales cel mai bun personaj din franciza “Star Wars” 

Foto: Profimedia Images