Valentin Sălăgean continuă dezvăluirile la ”TACLALE”

De: Alex Manole / 05.07.2022, 20:11
Valentin Sălăgean continuă dezvăluirile la ”TACLALE”

Valentin Sălăgean, fondatorul cunoscutului lanț de restaurante ”Trattoria Il Calcio din București, continună dezvăluirile în cadrul podcastului  ”TACLALE”, cel mai nou proiect online lansat pe piața media din România, avându-l ca gazdă pe jurnalistul Liviu Chiriță.

Partea a doua a interviului va putea fi urmărită joi, 7 iulie, de la ora ora 20.00, integral pe site-ul cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN și pe canalul de YouTube CANCAN.

Emigrat în SUA, în 1981, Sălăgean are o poveste de viață fabuloasă, pe care s-a decis să o spună, fără menajamente la ”TACLALE”.

După ce în primul episod Sălăgean a povestit o serie de întâmplări incredibile din perioada pe care a petrecut-o în America, în partea doua, Sălăgean vorbește despre modul în care l-a cunoscut pe Gino Iorgulescu și cum au reușit cei doi să pună pe picioare un brand de succes, care rezistă și în zilele noastre.

Nu rata partea a doua a interviului joi, de la ora 20.00, numai pe cancan.ro si pe canalele de socializare ale publicației!

CITEȘTE ȘI: CANCAN lansează ”TACLALE” 

Marca Mitran – un nou podcast găzduit de ProSport

Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Grupul Gandul