Vedeta de stand up comedy Jimmy Carr revine în România pentru două show-uri

De: Ana Obretin / 16.02.2022, 11:37
Vedeta de stand up comedy Jimmy Carr revine în România pentru două show-uri

Jimmy Carr revine in România în 2022 cu „Terribly Funny”, două show-uri care vor fi susținute la Cluj-Napoca și la București.

La 7 ani distanță de la primul său show în România, pe 17 si 18 octombrie 2022, Jimmy Carr pune Cluj-Napoca si Bucureștiul pe harta celui mai recent turneu al său de stand up comedy, lansat acum trei ani și suspendat pentru o periodă din cauza pandemiei. 

Astfel, pe 17 octombrie, amatorii din Ardeal ai umorului sofisticat si hiper-îndrăzneț au ocazia întâlnirii cu artistul la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, pentru ca pe 18 octombrie acesta să ajungă la Sala Palatului din București. Ambele spectacole vor începe la ora 20.00, accesul în sală făcându-se de la ora 19:00, potrivit organizatorilor.

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici.

 Jimmy Carr testează limitele publicului în materie de umor negru

Noul spectacol al artistului britanic promite să testeze limitele publicului în materie de umor negru prin abordarea fără perdea a celor mai teribile subiecte la ordinea zilei. Prin jocuri de cuvinte si piruete lingvistice, Jimmy Carr transformă lucruri nefericite, care, într-un mod sau altul, și-au lăsat amprenta asupra noastră sau asupra unor oameni dragi, în panseuri incorecte cu realitatea și care refuză să se ia în serios.

Recomandat de presa britanică drept “cel mai harnic om de comedie”, Jimmy Carr este de aproape 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră ca artist de comedie si om de televiziune, Jimmy și-a luat licența la Cambridge, cu o diplomă în științe politice și a urmat cursuri de psihoterapie. După un show sold-out în cadrul ediției din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit sinonim cu comedia de cinci stele.

Umorul negru si criticarea tabuuri l-au impus pe artist nu doar în Europa, dar și în Statele Unite, el fiind de multă vreme invitat frecvent al unor emisiuni precum „Late Night With Conan O’Brien” și „The Tonight Show with Jay Leno”, precum si protagonistul a doua „Comedy Central Specials”. In Marea Britanie, numele sau se leaga de formate de succes, fiind gazda panel show-ului „8 Out of 10 Cats” pret de 20 de sezoane, apoi a spin-off-ului „8 Out of 10 Cats Does Countdown”, iar, timp de 10 ani, a prezentat emisiunea-concurs „Big Fat Quiz of the Year” de pe Channel 4. A fost de asemenea, gazda a trei sezoane din „Roast Battle”, emisiune difuzată de Comedy Central UK.  

Spectacolele se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor.

CITEȘTE ȘI: James Arthur și Son Lux, în concert la București, în vara acestui an

Foto: IaBilet