James Arthur și Son Lux, în concert la București, în vara acestui an

De: Ana Obretin / 05.02.2022, 10:16
James Arthur și Son Lux, în concert la București, în vara acestui an

Cântărețul britanic James Arthur și grupul american Son Lux vor susține concerte la Arenele Romane din București, în vara acestui an.

Astfel, James Arthur va susține pe 16 august show-ul care l-a reprogramat din 2020, biletele cumpărate atunci de fani rămânând valabile. Biletele pentru concertul de anul acesta au prețuri cuprinse între 149 de lei și 320 de lei, în funcție de categoria de loc și de perioada achiziției. Tichetele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua Ia bilet, iar, la minim 4 bilete cumparate, există un discount de 10%.

CITEȘTE ȘI: Concertele anului: ce artiști vor veni în România în 2022

Trupa Il Volo revine în România pentru un concert în cadrul turneului „Il Volo Sings Morricone”

James Arthur este unul dintre cel mai de succes artiști britanici, cu peste 2,5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar, până în prezent, albumele sale i-au adus 4 discuri de platină și 4 discuri de aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.
James a câștigat „X Factor” în 2012, iar, până în prezent, este cel mai de succes artist britanic ce a luat parte la celebrul concurs. În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unit care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

Trupa americana Son Lux cântă la Arenele Romane din București pe 19 iulie

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și sunt puse în vânzare luni, la ora 10:30. Prețurile pornesc de la 79 de lei și ajung la 200 de lei. Tichetele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua Ia bilet.
Trupa Son Lux vine din New York și are o activitate de peste un deceniu, bazele proiectului fiind puse în 2008. Materialele de studio ale formației au cristalizat un post-rock cu vădite influențe de muzică electronică. Probabil cea mai notabila colaborare a lor este cu Woodkid, la piesa „Easy”, prezentată live la Montreux Jazz Festival în 2016.

Son Lux a fost conceput inițial ca un proiect solo de Ryan Lott, dar ulterior i s-au alăturat alți doi artiști, chitaristul Rafiq Bhatia și toboșarul Ian Chang. Până în prezent, au lansat 8 albume, cel mai recent, „Tomorrows III”, fiind oferit fanilor anul trecut. Acest disc încheie trilogia ‘Tomorrows” începută în 2020. Formația este recunoscută pentru atmosfera intimă a show-urilor și pentru jocurile de lumini complementare pieselor interpretate live.

Ambele concerte sunt organizate de BestMusic.
Foto: Profimedia Images