Vedeta “Storage Wars” Mary Padian era protejată de serviciile secrete în studenție

De: Loredana Toma / 11.01.2021, 12:08

Mary Padian, unul dintre personajele principale ale reality show-ului american “Storage Wars”,  era protejată de serviciile secrete în studenție. Asta doar pentru că s-a întâmplat să fie colegă de cameră cu Jenna Bush, fiica fostului președinte american George W. Bush.

De la “Storage Wars” la afacerea “Mary’s Finds”

“Storage Wars” prezintă momentele în care oamenii care închiriază depozite pentru păstrarea diverselor bunuri nu-și mai pot plăti chiria și acele lucruri sunt scoase la licitație și vândute pentru profit. De obicei, participanții la licitație sunt cumpărători profesioniști, iar regula este ca nimeni să nu aibă acces la depozit înainte de licitație. Tot ceea ce pot face este să arunce o privire rapidă, în mare, din afara depozitului.

Reality show-ul “Storage Wars” a fost lansat în 2010 și, de-a lungul timpului, clienta Mary Padian a ieșit în evidență atât prin aptitudinile ei de bun comerciant, cât și prin atitudinea sa de-a nu se lăsa învinsă, care, de altfel, i-a adus un rol principal în show (The Junker), devenind favorita fanilor. Tot ceea ce recuperează din depozite vinde în magazinul său, “Mary’s Finds”.

Studenție în stil prezidențial alături de fiica fostului președinte George W. Bush

Dar înainte de a-și lansa propria afacere, Padian era o simplă studentă la Universitatea din Texas. Însă, la un moment dat, experiența sa de facultate a inclus și faptul că era însoțită, mai peste tot, de agenți de securitate, pentru că, pentru o perioadă, a fost  colegă de cameră cu Jenna Bush. Mary a povestit, în diverse podcast-uri, că avea și ea parte de protecție doar în momentele în care o însoțea pe fiica pe atunci președintelui american în diverse locuri, chiar și în baruri. “Era o nebunie, dar era viața ei. Nu ea o alesese. Îi era indiferent. Toată situația asta era bună și nu prea”, a spus Padian. Când mergeau în baruri, ea chiar uita că agenții secreți erau în zonă, pentru ca “erau profesioniști și știau să-și facă bine treaba”, a mai spus ea. Cele două foste colege de facultate au păstrat legătura și chiar se felicită, pe rețelele de socializare online, cu diverse ocazii.

CITEȘTE ȘI: Dan Dotson, „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari

FOTO: Profimedia Images