„Venom 3” și o continuare a „Ghostbusters: Afterlife”, în lucru la Sony

De: Ana Obretin / 26.04.2022, 16:19

Sony Pictures a dat undă verde pentru o a treia parte a francizei „Venom”, condusă de Tom Hardy, în urma succesului înregistrat în box office anul trecut de „Venom: Let There Be Carnage” (502 milioane de dolari la nivel global) și în 2018 de „Venom” (856 de milioane de dolari).

Studioul de producție a anunțat, de asemenea, planuri pentru un alt film „Ghostbusters”, care va servi ca o continuare a peliculei lansate în 2021 „Ghostbusters: Afterlife”, ce a avut încasări de 200 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit Variety.

Sony și-a dezvăluit planurile pentru ambele continuări la CinemaCon, târgul comercial anual dedicat proprietarilor de cinematografe, organizat la Las Vegas. Deși studioul nu a făcut public niciun alt detaliu despre cele două filme, a dezvăluit că ele sunt în lucru.

Anunțul a venit sub forma unui mash-up reel, care a inclus imagini din filmul despre viața lui Whitney Houston „I Wanna Dance With Somebody”, din „Kraven the Hunter”, „The Equalizer 3 ” și „Un bărbat pe nume Otto.”

CITEȘTE ȘI: Tom Hardy, filmat complet dezbrăcat într-o barcă! VIDEO

Va juca în alte trei filme din franciza „Mad Max”! Actorul Tom Hardy: „Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol!”

Actorul Tom Hardy şi producătorul Bobby Păunescu

Shia LaBeouf si Tom Hardy, bataie ca-n filme pe platourile de filmare

Foto: Profimedia Images