Vila de 19 milioane de dolari a fondatorului Pornhub, distrusă într-un incendiu de proporții

De: Ana Obretin / 28.04.2021, 09:58

Conacul fondatorului Pornhub Feras Antoon a fost distrus într-un incendiu de proporții, iar poliția crede că este vorba despre o mână criminală.

Incidentul a avut loc duminică seară, la vila care este încă în construcție, situată în Montreal, Canada. Polițiștii au fost inițial chemați după ce au fost observați doi bărbați suspecți în zonă, dar, când au ajuns, casa ardea deja. Incendiul a fost atât de mare, încât 80 de pompieri au fost chemați la fața locului, iar aceștia s-au luptat cu flăcările mai multe ore.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar mai mulți vecini au fost evacuați, ca măsură de precauție. Potrivit poliției, incendiul a pornit din interiorul vilei, iar o anchetă a fost deschisă. Pagubele sunt „majore”, potrivit aceleiași surse.

Între timp, Antoon – CEO al MindGeek, compania mamă a Pornhub – a emis o declarație prin care a confirmat faptul că incendiul a avut loc și și-a exprimat recunoștința privind faptul că familia sa nu a fost rănită.

Înainte de incendiu, proprietatea, cumpărată pentru 2 milioane de dolari, fusese scoasă la vânzare, pentru peste 19 milioane de dolari. Se întinde pe 5.500 de metri pătrați, are opt dormitoare și 11 băi printre altele. 

Pornhub este unul dintre cele mai vizitate site-uri de pornografie și una dintre cele mai populare platforme online în general din lume. Lansat în 2007, se situează pe locul al treilea din punct de vedere al traficului generat de un site dedicat adulților, după XVideos and XNXX.

CITEȘTE ȘI: Actorii de filme pentru adulţi, deranjaţi de echipamentul pe care trebuie să îl folosească uneori 

Un bărbat a explicat de ce se „retrage” de pe un site pentru adulți

De ce e bine să ștergi istoricul navigării pe net

Foto: Profimedia Images