We Are One, concert caritabil în beneficiul refugiaților din Ucraina, pe Arena Națională din Capitală

De: Ana Obretin / 04.03.2022, 18:21
We Are One, concert caritabil în beneficiul refugiaților din Ucraina, pe Arena Națională din Capitală

We Are One, un concert caritabil în beneficiul refugiaților din Ucraina, va avea loc pe Arena Națională din Capitală, pe 12 martie.

„Pentru fiecare milion de oameni care se tem există un milion de oameni care nu se tem să ajute. Astăzi, aceasta este misiunea noastră, să ajutăm poporul ucrainean. Împreună, We are one!”, transmit organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.

La concert, care va dura peste 8 ore, vor participa unii dintre cei mai iubiți artiști români și internaționali. Toți artiștii vor fi anunțați în curând.

Pentru eveniment, Primăria Municipiului București s-a parteneriat cu Crucea Roșie Română, Festivalul SAGA, PRO TV și KISS FM.

“În această perioadă de tensiune și neliniște, prioritatea noastră este să alocăm resurse pentru a ajuta. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în acest efort, suntem impresionați cu adevărat de solidaritatea oamenilor care ni s-au alaturat si s-au mobilizat exemplar”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general, Crucea Roșie Română.

Biletele se găsesc pe sagafestival.com/weareone. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, pe https://crucearosie.ro/, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

CITEȘTE ȘI: SANADOR și Gândul Media Network au trimis ajutoare pentru locuitorii din Odessa prin Crucea Roșie

Foto: Alda