Winners Open, singurul turneu WTA din România, se vede la Digi Sport

De: Ana Obretin / 30.07.2021, 16:52
Winners Open, singurul turneu WTA din România, se vede la Digi Sport

În perioada 2-8 august, Digi Sport va transmite Winners Open, singurul turneu WTA organizat în țara noastra, la Cluj-Napoca. Fanii tenisului vor avea ocazia să le vadă evoluând pe majoritatea jucătoarelor noastre din top 200 WTA în competiția transmisă pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4.

Mihaela Buzărnescu (168 WTA), proaspăt întoarsă de la Jocurile Olimpice, va fi  prezentă la Cluj, unde va juca pe tabloul principal, alături de Patricia Țig (76 WTA), Irina Begu (78 WTA), Ana Bogdan (101 WTA) și Irina Bara (123 WTA). De asemenea, după finalele jucate la Hamburg și Palermo, Gabriela Ruse (105 WTA) a primit un wild card și va evolua și ea pe tabloul principal. Alexandra Dulgheru (371 WTA) va juca în calificări, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi.

În total, la campionatul de la Cluj-Napoca vor participa 32 de jucătoare, pentru probele de simplu și dublu. Meciurile se vor desfășura pe trei terenuri oficiale, cu spectatori în tribune, potrivit organizatorilor.

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. Anul acesta, premiile au o valoare totală de 235.000 dolari și vor fi acordate 250 de puncte în clasamentul WTA.

CITEȘTE ȘI: Digi Sport transmite următoarele patru sezoane Bundesliga

Liga 2, Cupa României și Super Cupa României continuă să se vadă pe Digi Sport până în 2024

Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga până în 2024

Foto: Digi