Woody Allen dă detalii despre următorul său proiect, care ar putea fi ultimul

De: Nicoleta Lepădatu / 05.07.2022, 10:20
Woody Allen dă detalii despre următorul său proiect, care ar putea fi ultimul

Woody Allen a oferit mai multe detalii despre un lungmetraj pe care intenționează să îl filmeze în această tomană la Paris, despre care, de asemenea, spune că ar putea fi ultimul său proiect.

Într-un interviu pentru ziarul francez Le Journal du Dimanche, regizorul a explicat că intenționează să se mute la Paris în septembrie pentru a realiza ceea ce va fi un thriller în limba franceză.

Allen a spus că povestea va fi în stilul celei din „Match Point” din 2005, numind-o „un fel de thriller romantic otrăvitor” și că va avea o distribuție franceză. El a mai menționat că stabilit deja actorii din rolurile principale.

Filmul, despre care a discutat recent, fără a dezvălui detalii, într-o conversație cu Alec Baldwin, este finanțat din SUA, a declarat regizorul pentru Le Journal du Dimanche. „Acesta va fi al 50-lea film al meu”, a spus el, adăugând: „Ar putea fi ultimul”. Woody Allen a filmat anterior „Midnight In Paris” din 2011 în capitala franceză, câștigând Oscarul pentru cel mai bun scenariu original.

Cel mai recent film al regizorului acum în vârstă de 86 de ani a fost „Rifkin’s Festival”, care a avut încasări de doar 2,3 milioane de dolari, ajungând în SUA într-o lansare limitată la începutul acestui an, cu un impact redus pe piață.

Cineastul și-a văzut opțiunile de carieră restrânse în ultimii ani, pe fondul readucerii în atenția publicului a acuzațiilor anterioare de abuz sexual.

Întrebat dacă se teme că nu poate continua să facă filme din cauza acelor acuzații, Allen a răspuns: „Sunt autor și nimeni nu mă poate împiedica să scriu și, prin urmare, să lucrez. Este garanția libertății și a independenței mele.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Woody Allen va filma o nouă peliculă la Paris în toamna acestui an şi acel film ar putea fi ultimul din cariera sa

Tags: