Yahya Abdul-Mateen II, invitat în familia “Matrix 4”: Doar Keanu și Lana Wachowski înțeleg filmul

De: Loredana Toma / 21.01.2021, 17:39
Yahya Abdul-Mateen II, invitat în familia “Matrix 4”: Doar Keanu și Lana Wachowski înțeleg filmul

Actorul american Yahya Abdul-Mateen II joacă în filmul “Matrix 4”, însă, dacă cineva i-ar cere să descrie scenariul, acesta n-ar fi capabil.

“Nimeni nu înțelege exact ce se întâmplă în ‘Matrix’, cu excepția lui Keanu Reeves și a Lanei Wachowski (regizoarea filmului, n.r.). Înveți să găsești sensul lucrurilor și apoi testezi să vezi ce ai înțeles. Dacă nu te corectează nimeni, atunci ai făcut ceea ce trebuia”, a declarat actorul, citat de Variety.  „Proba pentru ‘Matrix  4’ nu a fost atât de intensă pe cât mă așteptam. Au fost vreo două zile în care eu și Lana mai mult am vorbit decât am jucat, pentru că stilul ei este să construiască o familie”, a mai spus acesta.

“’Matrix’ mi-a adus cel mai mare zâmbet pe față”

Actorul se afla într-o cameră de hotel când Wachowski l-a sunat și i-a spus că “ar vrea să-l invite în familie”. Mateen își amintește că a avut atunci “cel mai mare zâmbet de bucurie pe față”.

Anul trecut, actorul a câștigat un premiu Emmy pentru rolul din serialul „Watchmen” și este cotat cu mari șanse pentru un premiu Oscar anul acesta, pentru interpretarea din lungmetrajul “The Trial of the Chicago 7”, de Aaron Sorkin. În acest film joacă rolul Bobby Seale, un personaj care nu face compromisuri atunci când vine vorba despre umanitate.

Pentru viitor, actorul și-ar dori să regizeze filme și se gândește la proiecte care să se axeze pe copilăria sa, trăită în New Orleans și West Oakland. “Vreau să fie ceva amuzant, care să includă muzică și să fie epic”, a mai spus el.

Filmul „Matrix 4” va avea premiera pe 22 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Tom Holland a mărturisit că și-a spart laptopul când a aflat că a primit rolul “Spider-Man”

FOTO: Profimedia Images