Zarug și Lorelai au părăsit „Asia Express”; Show-ul, lider de audienţă

De: Ana Obretin / 21.10.2021, 14:50
Zarug și Lorelai au părăsit

Seara de miercuri a restabilit clasamentul de plecare spre Georgia, următoarea țară de pe Drumul Împăraților, la „Asia Express”. Ziua de bilanț a ultimei etape din Turcia a pus pe drum trei echipe de vedete ce s-au luptat pentru a-și asigura locul în competiție. Lidia și Estera Buble, Francesco și Patrizia Paglieri, alături de Lorelai și Zarug au fost cele trei echipe cu ”ultima șansă”, știind că la finalul zilei îi așteaptă un diamant roșu și o eliminare garantată. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare ultima ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7,6 puncte de rating și 23,1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,3 puncte de rating și 19,2% cota de piață. Şi la orașe, ultima ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată, cu o medie de 7 puncte de rating și 16,8% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu 5,3 puncte de rating și 12,9 procente din cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelului publicului national, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Tot aseară, imediat după difuzarea „Asia Express – Drumul Împăraţilor”, telespectatorii au putut urmări un nou episod al seriei de backstage „Jurnal de călătorie Asia Express”, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, „Jurnal de călătorie Asia Express” a fost lider de piaţă cu o medie de 5 puncte de rating și 24% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv, cu 3,3 puncte de rating și 16,1% cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

După o zi grea în care cele trei cupluri din cursa-ultimatum s-au luptat pe un traseu presărat cu multe misiuni ce au legătură cu recordurile turcești din Guinness Book, Lorelai și Zarug, ultimii ajunși, au constatat că drumul lor în competiție se oprește aici. Cei doi au părăsit cel mai dur reality-show chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților.

Cea de-a șasea etapă „Asia Express- Drumul Împăraților” continuă cu cele 6 echipe rămase în competiție, în Georgia. Emisiunea este difuzată duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Casa Zurli revine cu un nou sezon la Antena 1, din 10 octombrie

Foto: Antena 1