Zdob și Zdub reprogramează concertul din 25 aprilie de la Arenele Romane; patru membri, bolnavi de COVID

De: Ana Obretin / 21.04.2022, 12:46
Zdob și Zdub reprogramează concertul din 25 aprilie de la Arenele Romane; patru membri, bolnavi de COVID

Concertul pe care trupa Zdob și Zdub urma să îl susțină la Arenele Romane din București pe 25 aprilie a fost reprogramat pe 22 mai. Aflați în plin turneu internațional pentru promovarea melodiei cu care vor reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2022, patru dintre membrii trupei Zdob și Zdub s-au îmbolnăvit de COVID-19, fapt ce îi determină să amâne sau să anuleze anumite evenimente pe care le aveau programate în perioada imediat următoare.

Astfel, concertul de la Arenele Romane din București a fost amânat pe 22 mai și mutat la Grădina Urbană Herăstrău.

”Dragi prieteni,

Există momente în care trebuie să luăm decizii și să ținem cont de regulile esențiale; să punem pe primul loc siguranța noastră și de starea de sănătate. Deși, suntem foarte fericiți că piesa „Trenulețul”, pe care o vom prezenta în acest an la Eurovision împreună cu frații Advahov, se bucură de popularitate la nivel internațional, vestea că patru dintre colegii noștri au fost infectați cu noul coronavirus, ne obligă să luăm o pauză scurtă. Din fericire, colegii noștri sunt bine și avem credința că vom reveni cu aceeași energie de îndată ce vom primi undă verde. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim. Vă promitem un concert de neuitat, pe 22 mai! Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și să ne revedem sănătoși” – a transmis reprezentantul trupei  Zdob și Zdub într-un comunicat remis Apropo.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul de la Arenele Romane pot opta pentru păstrarea biletelor în vederea participării la show-ul ce va avea loc în data de 22 mai, la Grădina Urbană Herăstrău sau își pot recupera banii de la agenția de bilete emitentă, rețeaua Iabilet.ro și Ticketnet.ro.

CITEȘTE ȘI: Duoul electro Thievery Corporation concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București

Foto: Forward Media