Shannen Doherty a primit despăgubiri de 6,3 milioane de dolari după ce i-a ars casa

De: Ana Obretin / 05.10.2021, 10:46
Shannen Doherty a primit despăgubiri de 6,3 milioane de dolari după ce i-a ars casa

Un juriu federal din Los Angeles i-a acordat despăgubiri de 6,3 milioane de dolari actriței Shannen Doherty într-un proces pe care aceasta l-a intentat companiei de asigurări State Farm, pe care a acuzat-o că nu i-a plătit suficiente daune după ce casa sa din California a fost distrusă de un incendiu, în 2018.

Juriul a constatat că refuzul companiei de a plăti daune pentru casa din Malibu a lui Doherty a fost „nerezonabil”. Verdictul acoperă daunele pentru proprietatea lui Doherty, suferința sa emoțională și onorariilor avocatului acesteia, scrie AP News.

Shannen Doherty, fosta vedetă în vârstă de 50 de ani a producțiilor „Beverly Hills, 90210”, „Charmed” și „Heathers”, a dezvăluit în februarie 2020 că boala de care suferă, un cancer mamar cu care a fost diagnosticată în 2015, a recidivat și este în stadiu terminal.

CITEȘTE ȘI: Cum arată actriţa Shannen Doherty după 2 ani de luptă cu cancerul: „Mă simt din nou femeie” – FOTO

Clint Eastwood a dat în judecată o firmă care îi folosea imaginea pentru a vinde produse pe bază de canabis. Cât a câștigat în instanță

Avocații ei au declarat în documentele depuse în instanță că, „în loc să își trăiască pașnic ultimii ani acasă, doamna Doherty rămâne strămutată și se luptă cu compania sa de asigurări”.

De cealaltă parte, State Farm a transmis că va explora toate opțiunile legale disponibile, inclusiv să facă apel după emiterea verdictului în instanță.

CITEȘTE ȘI: Făceau furori în anii ’90! Cum arată acum actriţele din „Farmece”

Postul Lifetime va produce un lungmetraj TV despre culisele serialului „Beverly Hills 90210”

Foto: Profimedia Images