Emily Ratajkowski, plătită de un urmărit internațional pentru a apărea în public cu el

De: Adrian Popa / 11.11.2021, 11:30

Supermodelul Emily Ratajkowski se află în mijlocul unei controverse după ce a spus că a primit 25.000 de dolari de la un urmărit internațional pentru a apărea în public cu el.

Supermodelul a primit banii pentru a participa, alături de magnatul malaezian Jho Low, la o ediție de Super Bowl. Miliardarul este faimos pentru modul de viață luxos pe care îl duce. A cumpărat, de-a lungul timpului, yahturi foarte scumpe, tablouri celebre și a făst văzut în compania multor femei celebre, precum Miranda Kerr sau cântăreața taiwaneză Elva Hsiao.

Pentru o întâlnire amoroasă în Dubai cu Hsiao, Low ar fi cheltuit 1 milion de dolari. Lui Kerr i-a oferit cadou diamante în valoare de câteva milioane de dolari.

Jho Low (Foto: Profimedia Images)

Într-un interviu acordat recent publicației The Sunday Times, Ratajkowski a declarat că a ieșit, de asemenea, cu Low. Ea a spus că nu a știut de dinainte ce trebuia să facă în timpul întâlnirii și nici alte detalii.

Potrivit cărții „Billion Dollar Whale”, scrisă de jurnaliștii Tom Wright și Bradley Hope, Low nu era interesat neapărat de relații intime cu femeile celebre cu care ieșea. Multe dintre ele au declarat că el nu le-a făcut niciun fel de propuneri indecente. „Căuta recunoaștere înainte de orice altceva”, au acris autorii.

Născut Lho Taek Jho, miliardarul de origine chineză este considerat creierul operațiunii prin care a fost furată suma de 4,5 miliarde de dolari din trezoreria Malaeziei. Incidentul a dus la căderea guvernului lui Najib Razak în 2018. Premierul a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru implicarea în operațiune.

Low a fugit din țară, iar autoritățile nu știu unde se află în acest moment.

Ratajkowski nu a spus în ce an a participat la Super Bowl împreună cu miliardarul. S-ar putea, însă, să dezvăluie acest lucru dacă este căutată de autorități după interviu.

Sursa: Vice

CITEȘTE ȘI:

Emily Ratajkowski susține că Robin Thicke a hărțuit-o sexual

Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani