Gillian Anderson semnează un acord pe doi ani cu Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 29.03.2022, 18:02
Gillian Anderson semnează un acord pe doi ani cu Netflix

Actrița și producătoarea multi premiată Gillian Anderson a semnat un contract cu Netflix prin intermediul companiei ei de producție Fiddlehead Productions. Acordul este pentru producția de televiziune, cu un termen inițial de doi ani.

Anderson a avut un parteneriat fructuos în ultimii ani cu streamerul, câștigând premii Emmy, SAG, Critics Choice și Golden Globe pentru rolul ei din serialul Netflix „The Crown”. Gillian Anderson, care a jucat-o pe Margaret Thatcher în sezonul 4, a fost complet transformată în rolul fostului prim-ministru britanic.

De asemenea, joacă rolul terapeutului sexual Dr Jean Milburn în drama Netflix „Sex Education”, care urmează să revină pentru un al patrulea sezon.

În plus, Anderson este cunoscută pentru seriale de succes, inclusiv „The X Files”, alături de David Duchovny, și „The Fall”, în care joacă alături de Jamie Dornan. Ea va fi văzută în continuare în rolul lui Eleanor Roosevelt în „The First Lady” de la Showtime, care urmează să fie lansat în SUA în aprilie.

„Netflix a fost o sursă de inspirație și de susținere pentru o mare parte din activitatea mea de actorie recentă, așa că sunt încântat să colaborez cu ei pentru proiectele de televiziune pe care le dezvolt în prezent”, a spus Anderson. „Avem o pasiune comună pentru poveștile progresiste, convingătoare și captivante și sunt încântată să anunț colaborarea noastră.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gillian Anderson, Robert Duvall, Timothy Spall i se alătură lui Christian Bale în „The Pale Blue Eye” de la Netflix