Gillian Anderson, Robert Duvall, Timothy Spall i se alătură lui Christian Bale în „The Pale Blue Eye” de la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 02.12.2021, 07:24
Gillian Anderson, Robert Duvall, Timothy Spall i se alătură lui Christian Bale în „The Pale Blue Eye” de la Netflix

Gillian Anderson, Robert Duvall și Timothy Spall se alătură distribuției thrillerului horror gotic „The Pale Blue Eye” care îi include deja pe Christian Bale și Harry Melling, sub bagheta regizorului Scott Cooper. Filmul Netflix, care se concentrează pe o încercare de a rezolva o serie de crime care au avut loc la Academia Militară a SUA din West Point în 1830, îi va mai avea printre protagoniști și pe Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney și Hadley Robinson.

Joey Brooks, Brennan Cook, Gideon Glick, Fred Hechinger, Matt Helm, Steven Maier și Charlie Tahan vor juca și ei. Scott Cooper a adaptat scenariul pentru „The Pale Blue Eye” după romanul cu același nume al lui Louis Bayard.

Netflix a fost nevoit să depășească o serie de rivali pentru a-și asigura drepturile la nivel mondial asupra thrillerului care spune povestea unui tânăr cadet pe care lumea ar ajunge să-l cunoască drept Edgar Allan Poe, interpretat de Harry Melling, conform publicației The Hollywood Reporter. Christian Bale, care va juca rolul detectivului însărcinat cu investigarea crimelor, va fi și producător alături de Scott Cooper, John Lesher și Tyler Thompson de la Cross Creek Pictures.

Cross Creek a produs „The Trial Of The Chicago 7”, pe care Netflix l-a preluat într-un acord la nivel mondial, după ce filmul nu a putut fi lansat în cinematografe din cauza pandemiei.

Producători executivi ai „The Pale Blue Eye” vor fi Dylan Weathered și Tracey Landon. Filmul marchează a treia colaborare dintre Christian Bale și Scott Cooper, după ce au făcut echipă anterior pentru filmele apreciate de critici „Ostile” și „Out of the Furnace”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Christian Bale negociază pentru a juca rolul principal într-un film despre Enzo Ferrari