Franciza „Spy Kids”, relansată cu un film de Robert Rodriguez, care va fi produs de Netflix

De: Ana Obretin / 31.03.2022, 15:25
Franciza

Franciza „Joaca de-a spionii/ Spy Kids” va fi relansată cu un film care va fi produs de Netflix. Platforma de streaming colaborează cu Robert Rodriguez, regizorul care a creat seria de filme de acțiune și comedie, pentru a relansa conceptul pentru o nouă generație de fani.

Rodriguez va scrie, regiza și produce noul lungmetraj, iar vestea vine la 21 de ani de la lansarea primului film „Spy Kids” a intrat în cinematografe în 2001. Filmul original i-a avut în distribuție pe Antonio Banderas și Carla Gugino, în rolurile a doi spioni care sunt răpiți. Cei doi copii ai lor, interpretați de Alexa PenaVega și Daryl Sabara, trebuie să-i salveze în timp ce se ocupă și de secretele de familie.

CITEȘTE ȘI: Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie

De ce 1982 este considerat unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru filme

Detaliile scenariului noului film nu sunt cunoscute, dar intenția este aceea de a prezenta spectatorilor o nouă familie de spioni, potrivit The Hollywood Reporter.

Franciza a avut încasări de peste 550 de milioane de dolari la nivel global și a inclus și „Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams” (2002), „Spy Kids 3-D: Game Over” (2003) și „Spy Kids: All The Time in the World” (2011). ). 

Filmul marchează revenirea la Netflix pentru Rodriguez, care a realizat filmul cu supereroi din 2020 „We Can Be Heroes: pentru platforma de streaming. Se pare că este în lucru și o continuare a acestei producții. 

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images