A fost lansat trailerul filmului „Nightmare Alley”, al lui Guillermo del Toro, cu Bradley Cooper și Cate Blanchett (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 17.09.2021, 11:32
A fost lansat trailerul filmului „Nightmare Alley”, al lui Guillermo del Toro, cu Bradley Cooper și Cate Blanchett (Video)

Primul trailer oficial al thrillerului psihologic al lui Guillermo del Toro „Nightmare Alley” tocmai a fost lansat.

Filmul, care va avea premiera în cinematografele americane pe 17 decembrie, îl urmărește pe Stan Carlisle (Bradley Cooper), un lucrător la bâlci ambițios, cu talent pentru manipularea oamenilor cu câteva cuvinte bine alese, în timp ce o întâlnește pe Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), psihiatru, care este chiar mai periculoasă decât el.

Distribuția excepțională este completată de: Willem Dafoe în rolul lui Clem Hoately, Toni Collette în rolul Zeena Krumbein, Richard Jenkins în rolul Ezra Grindle, Ron Perlman în rolul lui Bruno, Rooney Mara în rolul lui Molly Cahill, Holt McCallany în rolul lui Anderson, Tim Blake Nelson în rolul lui Carny Boss, Mary Steenburgen în rolul domnișoarei Harrington, David Strathairn în rolul lui Pete Krumbein și Clifton Collins Jr.

Jim Beaver îl va juca pe șeriful Jedediah Judd, Mark Povinelli îl va interpreta pe Major și David Hewlett îl va înfrunta pe Dr. Elrood. În film apar și Romina Power și Paul Anderson.

Bazat pe romanul cu același nume al lui William Lindsay Gresham din 1946, ”Nightmare Alley” marchează o premieră pentru regizorul ”Shape of Water”, deoarece nu conține elemente „supranaturale”.

Filmul este scris de Guillermo del Toro și Kim Morgan și este distribuit de Searchlight Pictures. J. Miles Dale este producător împreună cu del Toro, ai cărui colaboratori obișnuiți Luis Sequeira și Dan Laustsen sunt designer de costume și, respectiv, directorul de imagine.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Bradley Cooper, din nou în rol de regizor, dar într-un film