Prima imagine cu Cate Blanchett din filmul în care joacă și Florian Munteanu

De: Loredana Toma / 02.06.2021, 17:33
Prima imagine cu Cate Blanchett din filmul în care joacă și Florian Munteanu

Actrița Jamie Lee Curtis a publicat prima imagine cu Cate Blanchett în rolul lui Lilith din filmul “Borderlands”, în care joacă și românul Florian Munteanu. În prezent, filmul, care este o adaptare după cunoscutul joc video cu același titlu, este în producție, iar Curtis a menționat, în fotografia publicată pe platforma de socializare Instagram, “că aceasta este un instantaneu secret, din culise, cu Lilith, eroina legendară și vulpea șireată cu o atitudine dură și două Oscaruri în portofoliu”.

Filmul este regizat de Eli Roth și, în mare parte, este bazat pe seria alcătuită din trei părți a jocului video despre un grup de mercenari intergalactici. Personajul lui Cate Blanchet este o luptătoare misterioasă care se întoarce cu reticență pe teritoriul ei natal, planeta Pandora, ca să o găsească pe fiica dispărută a lui Atlas, interpretat de Édgar Ramírez, scrie NME

Imaginea din culise o înfățișează pe Blanchett într-o costumație de luptă din care nu lipsesc armele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Florian Munteanu joacă în film alături de Blanchett, Curtis si Kevin Hart

Curtis joacă în film rolul cercetătoarei Dr. Patricia Tannis. Într-o declarație pentru Collider, Roth a declarat că “s-o aibă alături pe Curtis este visul lui de-o viață și că este extrem de încântat să-i aducă umorul, căldura și profesionalismul în personajul Tannis”.

Pugilistul român devenit actor Florian Munteanu intră în pielea lui Krieg în film. Actorul mai este cunoscut pentru rolul său din “Creed 2”, cel al lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. De asemenea, Munteanu va putea fi urmărit în curând și în producția Marvel “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Distribuția „Borderlands” îi include și pe actorul Kevin Hart, în rolul unui fost mercenar de elită, și pe Jack Black, ca robotul Claptrap. Filmul nu are încă o dată de lansare, dar este așteptat în cinematografe anul viitor. 

Cate Blanchett spune că a avut numeroase aventuri cu femei  

Secretele de frumuseţe ale actriţei Cate Blanchett  

The Beatles, reuniti intr-un joc video!

Foto: Profimedia Images