A fost lansat trailerul oficial al thrillerului psihologic „The Patient”, cu Steve Carell (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 16.07.2022, 18:38
A fost lansat trailerul oficial al thrillerului psihologic „The Patient”, cu Steve Carell (Video)

Un terapeut, Alan Strauss, este ținut prizonier de un pacient, Sam Fortner, care se dovedește a fi un criminal în serie. Sam are o cerere terapeutică neobișnuită pentru Alan: să-l ajute să își controleze pornirile ucigașe.

Aceasta este premisa din spatele „The Patient”, o serie limitată de 10 episoade care debutează pe 30 august pe Hulu. Trailerul său oficial a fost lansat.

Joel Fields și Joe Weisberg (The Americans) sunt echipa din spatele serialului, fiind co-creatori și producători executivi.

Pentru a supraviețui, Alan (Steve Carell) trebuie să relaxeze mintea tulburată a lui Sam (jucat de Domhnall Gleeson) și să-l împiedice să ucidă din nou… dar Sam refuză să abordeze subiecte critice, cum ar fi mama lui, „Candace” (Linda Emond). Singur în captivitate, Alan își analizează propriul trecut prin amintirile vechiului său terapeut, „Charlie” (David Alan Grier), și se luptă cu valuri ale propriilor necazuri reprimate – moartea recentă a soției sale, „Beth” (Laura Niemi), și înstrăinarea dureroasă de fiul său religios, „Ezra” (Andrew Leeds).

Pe parcursul prizonieratului său, Alan descoperă nu numai cât de adâncă este constrângerea lui Sam, ci și cât de multă muncă are de făcut pentru a repara ruptura din propria familie. Odată cu expirarea timpului, Alan luptă cu disperare să-l oprească pe Sam înainte ca el însuși să devină complice la crimele acestuia sau, mai rău, să devină o țintă.

Fields și Weisberg sunt scenariștii „The Patient”, iar Steve Carell este și producător executiv împreună cu Caroline Moore, Victor Hsu și Chris Long. Serialul este produs de FX Productions.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Martin Lawrence va juca în „Demascus”, acesta fiind primul său rol într-un serial TV din ultimii opt ani

Sezonul 6 din „Black Mirror” îi va avea în distribuție pe Aaron Paul, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Kate Mara