Sezonul 6 din „Black Mirror” îi va avea în distribuție pe Aaron Paul, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Kate Mara

De: Nicoleta Lepădatu / 13.07.2022, 18:43
Sezonul 6 din „Black Mirror” îi va avea în distribuție pe Aaron Paul, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Kate Mara

O nouă distribuție a semnat pentru următorul sezon din „Black Mirror”, conform publicației Variety.

Serialul de succes de la Netflix se pregătește pentru revenirea mult așteptată și și-a ales o distribuție de staruri pentru sezonul 6. Cel mai probabil show-ul este acum în producție.

Surse apropiate proiectului au confirmat faptul că noile fețe care se alătură serialului sunt Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton și Anjana Vasan. Acest casting este doar pentru primele trei episoade și se așteaptă ca mai mulți actori să se alăture distribuției pentru episoadele viitoare ale serialului.

Variety a scris pentru prima dată în luna mai că un nou sezon al dramei distopice era în lucru. Detaliile specifice despre povești sunt încă păstrate secrete, dar Sezonul 6 „Black Mirror” va avea mai multe episoade decât sezonul 5, care a cuprins doar trei  și i-a avut în distribuție pe Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace și Miley Cyrus.

O distribuție puternică a jucat întotdeauna un rol crucial în „Black Mirror”, care a fost rampă de lansare pentru diverși actori în ultimele cinci sezoane ale serialului.

Au trecut trei ani de când sezonul 5 din „Black Mirror” a avut premiera pe Netflix în iunie 2019, ceea ce face cu atât mai așteptat cel de-al șaselea sezon.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vincent D’Onofrio și Charlie Cox revin în universul Marvel în serialul „Echo”

Un serial spinoff „Stranger Things”, în lucru la Netflix, confirmă Matt și Ross Duffer