Martin Lawrence va juca în „Demascus”, acesta fiind primul său rol într-un serial TV din ultimii opt ani

De: Nicoleta Lepădatu / 16.07.2022, 18:16
Martin Lawrence va juca în „Demascus”, acesta fiind primul său rol într-un serial TV din ultimii opt ani

Martin Lawrence se întoarce în televiziune. Actorul s-a alăturat distribuției viitorului serial al AMC „Demascus” într-un rol recurent. El va apărea în trei dintre cele șase episoade ale serialului.

Rolul va marca prima apariție TV al lui Lawrence de la sitcomul „Partners” din 2014, unde a jucat alături de Kelsey Grammer.

„Demascus” îl are pe Okieriete Onaodowan („Station 19”, „Hamilton”) în rolul unui bărbat de culoare în vârstă de 33 de ani, care pleacă într-o călătorie de auto-descoperire folosind o nouă tehnologie inovatoare care îi permite să experimenteze diferite versiuni ale propriei sale vieți. Serialul va urmări personajul principal prin acele realități alternative, precum și în viața lui de zi cu zi.

Uncle Forty al lui Lawrence este un bărbat care a văzut zile mai bune și are o sănătate precară. În ciuda acestui fapt, el este autoproclamatul patriarh al familiei și este dornic să fie recunoscut ca atare.

Distribuția obișnuită a serialului îi include și pe Janet Hubert, Caleb Eberhardt și Shakira Ja’nai Paye.

AMC a comandat „Demascus” în februarie. Dramaturgul Tearrance Arvelle Chisholm („Boomerang”) a creat serialul și va fi co-showrunner alături de Kirk Moore („For Life”, „American Crime”). Ei sunt și producători executivi împreună cu Mark Johnson de la Gran Via Productions („Better Call Saul”). Myki Bajaj de la Gran Via este producător; Solvan „Slick” Naim („Power”) va regiza și va fi producător executiv al primelor două episoade.

Martin Lawrence s-a alăturat distribuției sitcomului său din anii 1990, „Martin”, pentru o reuniune specială în iunie. Filmele sale recente includ „Bad Boys for Life” și The Beach Bum.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adam Sandler, Idina Menzel și Sarah Sherman, în distribuția comediei „You Are SO Not Invited To My Bat Mitzvah!”

Serialul „Criminal Minds” revine, cu mare parte din distribuția originală