Serialul „Criminal Minds” revine, cu mare parte din distribuția originală

De: Nicoleta Lepădatu / 14.07.2022, 11:36
Serialul „Criminal Minds” revine, cu mare parte din distribuția originală

Paramount+ a dat o comandă oficială pentru 10 episoade dintr-un nou sezon „Criminal Minds”, cu șase membri favoriți ai fanilor în distribuție: Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Aisha Tyler și Paget Brewster. De asemenea, s-a întors și producătorul executiv/showrunner-ul de multă vreme al serialului, Erica Messer, care și-a încheiat contractul în curs pentru a reveni. Contractele actorilor au fost condiționate de venirea lui Messer, care a trebuit să semneze cu ABC Signature.

ABC Signature și CBS Studios au ajuns la un acord de licență cu Paramount+ pentru un nou sezon de 10 episoade din „Criminal Minds”. Ultimele câteva luni au fost petrecute pentru ca Messer și distribuția să se integreze oficial, producția urmând să înceapă pe 21 august la Los Angeles. Joe Mantegna a scris pe Twitter despre filmările care urmau să înceapă, cu o poză cu el pe o scenă „făcând o mică inspecție astăzi pentru un proiect viitor” și hashtagul #criminalminds.

Mantegna, Vangsness, Rodriguez, Cook, Tyler și Brewster reprezintă majoritatea distribuției din „Criminal Minds” în al 15-lea și ultimul sezon. După cum a scris publicația Deadline în februarie, lipsesc de pe listă Matthew Gray Gubler, care a spus că este gata să meargă mai departe, după ce l-a jucat pe Spencer Reid timp de 15 ani, și Daniel Henney, care joacă în „The Wheel Of Time”.  Serialul Prime Video se filmează în Praga și orice potențială apariție a lui Henney în „Criminal Minds” ar trebui să țină cont de angajamentul său față de „Wheel Of Time” și de programul de filmări al acestuia.

Seria originală, creată de Jeff Davis, urmărește un grup de profileri criminaliști care lucrează pentru FBI ca membri ai unității sale de analiză comportamentală, folosind analiza comportamentală și profilingul psihologic pentru a investiga crime și a găsi autorii. Grupul este condus de agentul senior David Rossi (Mantegna) și îi include pe agenții JJ Jareau (Cook), Tara Lewis (Tyler) și Luke Alvez (Rodriguez), precum și pe analistul tehnic Penelope Garcia (Vangsness) și pe șeful unității Emily Prentiss (Brewster).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un serial spinoff „Stranger Things”, în lucru la Netflix, confirmă Matt și Ross Duffer

Starul „Big Bang Theory” Simon Helberg se alătură distribuției serialului „Poker Face” de la Peacock