Starul „Big Bang Theory” Simon Helberg se alătură distribuției serialului „Poker Face” de la Peacock

De: Nicoleta Lepădatu / 30.06.2022, 09:13
Starul „Big Bang Theory” Simon Helberg se alătură distribuției serialului „Poker Face” de la Peacock

Simon Helberg este cea mai recentă vedetă din distribuția serialului „Poker Face” de Natasha Lyonne și Rian Johnson, conform publicației Variety.

Natasha Lyonne va juca în serial, despre care surse spun că va avea un format procedural și va avea în centru personajul lui Lyonne care încearcă să rezolve diferite crime în fiecare episod. Mai multe detalii despre intrigă și personaje sunt ținute secrete. Simon Helberg se alătură unei distribuții care include deja actori precum Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Bratt, Stephanie Hsu, David Castañeda, Jameela Jamil și Tim Meadows, printre mulți alții.

Helberg este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Howard Wolowitz în cele 12 sezoane ale sitcomului CBS „The Big Bang Theory”. Serialul s-a încheiat în 2019 după mai mult de 275 de episoade. Simon Helberg este cunoscut și pentru rolurile sale în filme precum „As They Made Us”, „Annette”, „Florence Foster Jenkins”, „Good Night and Good Luck” și „A Serious Man”. El a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru munca sa din „Florence Foster Jenkins”.

Peacock a făcut în martie 2021 o comandă de 10 episoade pentru „Poker Face”. Rian Johnson a creat serialul.  Natasha Lyonne este producător executiv, pe lângă rolul principal, cu Maya Rudolph si Danielle Renfrew Behrens de la Animal Pictures co-producatoare executive. MRC Television va produce serialul.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Joseph Gordon-Levitt va juca alături de Natasha Lyonne în serialul „Poker Face” de la Peacock