Filmările pentru „Poker Face”, în regia lui Russell Crowe, suspendate după confirmarea unui caz de Covid-19 în echipă

De: Nicoleta Lepădatu / 31.08.2021, 12:21
Filmările pentru „Poker Face”, în regia lui Russell Crowe, suspendate după confirmarea unui caz de Covid-19 în echipă

Filmările thrillerului „Poker Face”, în care Russell Crowe are rolul principal  şi este și regizor, au fost suspendate după confirmarea unui caz de Covid-19 pe platourile din Sydeney.

Unul dintre membrii echipei de filmare a fost depistat pozitiv la un test de rutină, iar un a doilea caz este investigat. Lungmetrajul este filmat în Sydney şi în împrejurimile oraşului, în ciuda carantinei dure impuse de autorităţi. Producţia mai avea doar şase zile până la final.

Russell Crowe a anunţat, marţi, pe Twitter, suspendarea filmărilor. „Pentru siguranţa distribuţiei, a echipei şi a comunităţii, producţia a fost imediat suspendată şi toată lumea a primit instrucţiuni să se izoleze în timp ce este analizată situaţia. Am urmat protocoale stricte, echipa şi distribuţia fiind testate de trei ori pe săptămână în ultimele mai mult de 11 săptămâni”, a specificat el.

Cineastul a mai spus că, pe platourile de filmare, toţi membrii echipei au purtat mască, mai puţin trei persoane care erau exceptate din motive medicale.

„Ne pare rău pentru membrii echipei implicaţi (…) ne pare rău pentru întreaga comunitate nevoită să treacă prin aceste vremuri dificile. Sperăm că această situaţie va fi limitată şi că vom reveni curând”.

Acţiunea celui de-al doilea lungmetraj regizat de Russell Crowe este plasată în lumea finanţelor, iar el joacă rolul unui miliardar prins într-un joc de cărţi riscant. Din distribuţie fac parte Liam Hemsworth, Elsa Pataky şi RZA, liderul grupului Wu-Tang Clan, vechi prieten al lui Crowe.

Potrivit scenariului original, acţiunea ar fi trebuit să aibă loc în Miami, însă este crezut că Russell Crowe a făcut presiuni asupra Arclight Films pentru a o muta în Sydney, astfel ca filmul să poată prezenta emblemele impresionante ale oraşului.

Russell Crowe a mai regizat apreciatul „The Water Diviner”, lansat în 2014.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Russell Crowe filmează la Sidney pentru al doilea lungmetraj al său ca regizor