Joseph Gordon-Levitt va juca alături de Natasha Lyonne în serialul „Poker Face” de la Peacock

De: Nicoleta Lepădatu / 13.04.2022, 07:45
Joseph Gordon-Levitt va juca alături de Natasha Lyonne în serialul „Poker Face” de la Peacock

Joseph Gordon-Levitt s-a alăturat distribuției serialului Peacock „Poker Face”, drama misterioasă cu Natasha Lyonne în rolul principal, creată de Rian Johnson.

Detaliile intrigii serialului sunt ținute în mare parte secrete, deși sursele spun că acesta va urma un format clasic și va avea în fiecare episod personajul lui Lyonne care va rezolva diferite crime. Detalii despre personajul pe care îl va juca Gordon-Levitt, inclusiv în câte episoade va apărea, sunt, de asemenea, secrete.

„Poker Face” a primit o comandă de 10 episoade la Peacock în martie 2021. Joseph Gordon-Levitt este primul membru al distribuției serialului confirmat, în afară de Natasha Lyonne. De asemenea, marchează o reuniune pentru Gordon-Levitt și Rian Johnson, care au lucrat împreună la debutul regizoral al lui Johnson, „Brick”. Filmul neo-noir a debutat în 2005 la Festivalul de Film de la Sundance cu Gordon-Levitt în rolul principal. Gordon-Levitt a avut un rol în fiecare dintre proiectele lui Johnson de atunci, inclusiv în filmul „Looper”, pe care Johnson l-a scris și regizat. A avut chiar și mici apariții atât în ​​„Knives Out” cât și în „The Last Jedi”.

„Poker Face” este cel mai recent rol TV pentru Gordon-Levitt, care în prezent joacă în primul sezon al serialului antologic Showtime „Super Pumped”, în care este fostul CEO al Uber, Travis Kalanick. În timp ce actorul este cunoscut în primul rând pentru rolurile sale de film, el a devenit celebru odată cu unul dintre primele sale seriale în care a jucat, sitcomul NBC „3rd Rock From the Sun”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Primul trailer pentru seria limitată „Super Pumped: The Battle for Uber”, cu Joseph Gordon-Levitt și Uma Thurman, a fost lansat (Video)