Acorduri folclorice românești, în trailerul filmului cu supereroi „Black Adam”, cu Dwayne Johnson

De: Ana Obretin / 09.06.2022, 10:27
Acorduri folclorice românești, în trailerul filmului cu supereroi

Actorul american Dwayne Johnson a dezvăluit trailerul primului său film cu supereroi, „Black Adam”, parte a universului DC. Iar pe coloana sonoră au fost incluse sample-uri dintr-un vechi cântec popular românesc, „Purtată”, făcut celebru de Fetele de la Căpâlna.

Piesa a cunoscut de-a lungul anilor mai multe reinterpretări, o versiune de succes aparținând Surorilor Osoianu, în colaborare cu Lupii lui Calancea și Guz. De asemenea, a fost folosită în piesa „Murder to Excellence”, o colaborare a lui Jay-Z cu Kanye West, inclusă pe albumul „Watch the Throne”, lansat în 2011.

„Ierarhia puterii în universul DC este pe cale să se schimbe”, pare a fi fost sloganul pentru „Black Adam”, un lungmetraj produs de Warner Bros.

Studioul de producție a lansat primul trailer oficial al filmului regizat de Jaume Collet-Serra, pe baza unui scenariu scris de Adam Sztykiel, Rory Haines și Sohrab Noshirvani și produs de Beau Flynn, Dany Garcia și Hiram Garcia, scrie The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson dezvăluie cât de des se spală. 10 vedete ce nu sunt prietene cu apa

„Black Adam” îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson, alături de Pierce Brosnan, în rolul Doctor Fate, Noah Centineo, în rolul Atom Smasher, Aldis Hodge, ca Hawkman, și Quintessa Swindell, ca Cyclone.

Povestea urmărește ceea ce se întâmplă după ce Black Adam este eliberat din mormântul său, la aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile atotputernicilor zei egipteni și a fost imediat întemnițat. El este gata să „dezlănțuie forma sa unică de dreptate” în lumea modernă.

Aceasta este pentru prima dată când Johnson joacă într-un film cu supereroi live-action. În timpul unei apariții, în aprilie, la CinemaCon din Las Vegas, Johnson a spus fanilor că a lucrat la film mai bine de un deceniu. „Întreaga idee a fost că, dacă urma să o facem, aveam să ne acordăm timp și să o facem corect”, a spus acesta.

„Black Adam” va avea premiera în cinematografe pe 21 octombrie.

Urmărește trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Chris Evans și Dwayne Johnson fac echipă pentru filmul Amazon „Red One”

Dwayne Johnson a refuzat invitaţia lui Vin Diesel de a face parte din distribuția următorului film „Fast & Furious”

Foto: Profimedia Images