Dwayne Johnson a refuzat invitaţia lui Vin Diesel de a face parte din distribuția următorului film „Fast & Furious”

De: Nicoleta Lepădatu / 30.12.2021, 16:50
Dwayne Johnson a refuzat invitaţia lui Vin Diesel de a face parte din distribuția următorului film „Fast & Furious”

Dwayne Johnson l-a refuzat public pe starul din „Fast & Furious” Vin Diesel care l-a invitat să revină pentru ultimul episod din franciză, filmul cu numărul 10, conform publicației  Variety.

În noiembrie, Vin Diesel i-a transmis pe Instagram o invitaţie lui Johnson, rugându-l să reia rolul agentului secret Lucas Hobbs în noul film din franciză.

„Lumea aşteptată finalul la „Fast 10”, a scris Diesel. „După cum ştii, copiii mei vorbesc în casă despre tine ca fiind unchiul Dwayne. Nu există vacanţă care să treacă şi să nu vă trimiteţi urări… dar a venit timpul. Moştenirea aştepată. Ţi-am spus acum mulţi ani că voi îndeplini promisiunea către Pablo. Am jurat că vom ajunge şi că vom face din cel de-al zecelea Fast cel mai bun!”.

Într-un nou interviu cu CNN, Johnson a răspuns cererii, criticându-l pe Diesel că a trimis o invitaţie pe reţelele de socializare după ce ei doi au avut deja o înţelegere în privat.

„I-am spus direct că nu voi reveni în franciză. Am fost ferm, dar cordial şi am spus că voi sprijini întotdeauna distribuţia şi că voi sprijini întotdeauna franciza să aibă succes, dar nu este nicio şansă să revin”, a explicat Johnson. „Recenta postare a lui Vin este un exemplu de manipulare. Nu-mi place că a adus vorba despre copii în postare, şi nici de moartea lui Paul Walker. Nu-i amesteca în asta. Am vorbit despre asta cu luni în urmă şi am ajuns la o înţelegere clară”.

Johnson s-a alăturat francizei „Fast & Furious” la cel de-al cincilea film, în 2011.

„F9: The Fast Saga” a fost una dintre puţinele poveşti de succes lansate în sălile de cinema vara trecută, încasând 173 de milioane de dolari la box office-ul nord-american şi 721 de milioane la nivel mondial.

„Fast & Furious 10” este programat să fie lansat în cinematografe pe 7 aprilie 2023. Diesel va reveni, alături de distribuţia obişnuită: Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster şi Michelle Rodriguez.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vin Diesel îi cere lui Dwayne Johnson să revină în franciza ”Fast and Furious”