Data de lansare a filmului „Fast & Furious 10” a fost mutată în mai 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 15.12.2021, 06:05
Data de lansare a filmului „Fast & Furious 10” a fost mutată în mai 2023

Următoarea parte a sagai „Fast & Furious” a Universal Pictures va fi lansată cu mai bine de o lună întârziere față de data anunțată anterior. Al 10-lea capitol din franciza despre mașini rapide și familie, cu cascadorii care sfidează fizica va fi lansat în cinematografe pe 19 mai 2023. Este la puțin mai mult de o lună de la debutul programat anterior din 7 aprilie 2023 și mută „Fast & Furious 10” în sezonul cinematografic de vară.

Universal profită de spațiul lăsat de Dom Toretto și compania și va lansa la acea dată un film de animație al cărui titlu nu a fost făcut public. Acesta se va muta de la slotul anunțat anterior din 24 martie 2023. Încă nu există detalii despre acesta, dincolo de faptul că este de la studioul care a făcut și „Shrek” și că promite să fie un eveniment cinematografic.

Cel mai recent film „Fast & Furious”, „F9” alias „F9: The Fast Saga”, cunoscut și sub numele de „Fast & Furious 9”, a fost lansat în cinematografe vara trecută. A avut încasări de 726 de milioane de dolari la nivel global, o cifră impresionantă care a fost mai mică decât alte filme din serie, în primul rând pentru că din cauza pandemiei de COVID-19 au scăzut vânzările de bilete. Seria a devenit una dintre cele mai durabile și mai valoroase francize Universal, dând naștere și unor sequeluri și spin-off-uri de la lansarea primei părți, în urmă cu două decenii.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: “Fast and Furious 9” – un film care privește prea mult în trecut și nu distrează audiența

Vin Diesel îi cere lui Dwayne Johnson să revină în franciza ”Fast and Furious”