Fiica regretatului Paul Walker s-a căsătorit, iar Vin Diesel a condus-o la altar

De: Ana Obretin / 24.10.2021, 11:40
Fiica regretatului Paul Walker s-a căsătorit, iar Vin Diesel a condus-o la altar

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit. Tatăl ei a murit în 2013, într-un accident rutier, iar o altă vedetă a francizei „Fast & Furious” a fost cea care a condus-o pe tânără la altar: Vin Diesel, nașul ei.

CITEȘTE ȘI: Mașina pe care a condus-o Walker în primele două filme „Fast & Furious”, vândută la licitație cu 550.000 de dolari

S-au cunoscut în urmă cu câteva luni și s-au căsătorit, ca într-o poveste de dragoste de la Hollywood. În august, fiica lui Paul Walker, Meadow Walker, și-a anunțat logodna cu Louis Thornton-Allan, student la Stella Adler Studio of Acting, o școală de actorie prestigioasă din New York, la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut. La două luni de la acest anunț, cei doi tineri îndrăgostiți au spus oficial „da” în timpul unei ceremonii fastuoase organizate pe malul unei ape, la opt ani de la moartea actorului Paul Walker.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

Pe contul său de Instagram, tânăra, care este model și își va sărbători cea de-a 23-a aniversare în noiembrie, a distribuit fotografii și un videoclip de la fericitul eveniment care marchează o nouă etapă în relația ei foarte scurtă cu Louis Thornton-Allan.

Paul Walker a murit într-un accident rutier în 2013, în timp ce filma pentru cea de-a 7-a parte a francizei „Fast and Furious”.

Meadow Walker și Vin Diesel sunt foarte apropiați. Actorul a explicat pentru site-ul american Extra că Meadow este ca și fiica lui. „Ea este prima persoană care îmi urează o zi fericită a tatălui de Ziua Tatălui”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Detalii despre ultima zi din viaţa actorului Paul Walker!

Emoţionant! Ce a făcut Vin Diesel în memoria lui Paul Walker – FOTO

Foto: Profimedia Images