Actorul din „Stranger Things” Joe Chrest se alătură distribuției seriei limitate „A Friend Of The Family” de la Peacock

De: Nicoleta Lepădatu / 17.06.2022, 11:20
Actorul din „Stranger Things” Joe Chrest se alătură distribuției seriei limitate „A Friend Of The Family” de la Peacock

Joe Chrest („Stranger Things”) a fost ales pentru un rol recurent în „A Friend of the Family”, seria limitată de la Peacock.

„A Friend of the Family” se bazează pe povestea adevărată și tulburătoare a familiei Broberg, a cărei fiică Jan a fost răpită de mai multe ori de-a lungul anilor de un „prieten” carismatic și obsedat al acestora. Soții Broberg – devotați credinței, familiei și comunității lor – erau complet nepregătiți pentru tacticile sofisticate folosite de vecinul lor pentru a le exploata vulnerabilitățile, a-i îndepărta și a le întoarce fiica împotriva lor. Aceasta este povestea modului în care viețile lor au fost schimbate permanent și cum au supraviețuit.

Joe Chrest are rolul episcopului Matthew Paulsen, din Pocatello. Acesta este o figură importantă de autoritate în viața soților Broberg și are un rol important în comunitate. El crede în protejarea membrilor congregației sale și va face alegeri pe care le consideră drepte, dar mai târziu le regretă.

Producători sunt Jan Broberg și Mary Ann Broberg. Skye Borgman pentru Top Knot Films este producător consultant. UCP, o divizie a Universal Studio Group, produce serialul.

Chrest, care în prezent apare în rolul lui Ted Wheeler în „Stranger Things” de la Netflix, va fi văzut în această vară în „Where the Crawdads Sing” și are un rol secundar în „Killers of the Flower Moon” de Martin Scorsese, la sfârșitul acestui an.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5 pe Netflix. Sezonul al patrulea are dată de lansare