Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade

De: Nicoleta Lepădatu / 21.10.2021, 09:01
Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade

După ce a jucat rolul de pompier în ”Chicago Fire” de la NBC timp de aproape un deceniu, actorul australian Jesse Spencer a părăsit drama de acțiune Wolf Entertainment în timpul celui de-al 200-lea episod al celebrului serial, intitulat chiar „Două sute”. În timpul episodului, personajul său, Matthew Casey, ia o „decizie care-i schimbă viața” de a se muta în Oregon cu un angajament de trei ani, făcându-și astfel ieșirea din serial.

Producătorul executiv „Chicago Fire”, Derek Haas, a vorbit cu presa înainte de premiera episodului pentru a confirma în avans plecarea lui Spencer, menționând că a avut „sentimente dulci-amare” legate de plecarea actorului din serial. Haas i-a mulțumit lui Spencer pentru „anii de prietenie și servicii uimitoare și de actorie, și de credibilitate a serialului” și a recunoscut că, deși personal a crezut că episodul a ieșit bine, a fost foarte greu de scris. Ultimul actor care a părăsit „Chicago Fire” a fost Annie Ilonzeh, care a interpretat-o pe paramedicul Emily Foster în sezoanele 7 și 8.

A fost decizia actorului de a-și lua rămas bun de la universul ”One Chicago”. În timpul conferinței de presă, Jesse Spencer a spus că și-a dat seama că este cel de-al 18-lea an al său de televiziune și a considerat că este timpul să facă alte lucruri în viitor, precum o pauză pentru a avea grijă de familia sa.

„Urăsc să părăsesc serialul pentru că îmi place foarte mult, dar când vine momentul, trebuie să faci și asta”, a spus Spencer. Printre celelalte roluri TV ale lui Spencer se numără și cel al lui Billy Kennedy în serialul australian ”Neighbours” și precum și cel al medicului specialist de terapie intensivă, Dr. Robert Chase, în drama medicală ”House”, de la Fox, pe parcursul celor opt ani ai serialului.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: De la „Dune” la „House of Gucci” – 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema (VIDEO)