Actrița Lily Collins („Emily in Paris”) s-a căsătorit cu Charlie McDowell

De: Nicoleta Lepădatu / 08.09.2021, 09:12
Actrița Lily Collins (

Clopotele de nuntă au sunat pentru Lily Collins și de acum soțul ei Charlie McDowell în acest weekend. Actrița din „Emily in Paris” a dezvăluit pe Instagram că s-a căsătorit cu Charlie McDowell, pe 4 septembrie, în Dunton Hot Springs, Colorado.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily Collins, în vârstă de 32 de ani, a postat pe Instagram poze de la ceremonia lor privată. Într-o fotografie, Lily Collins își sărută soțul și mesajul ei este: „Nu am vrut niciodată să fiu a cuiva mai mult decât să fiu a ta și acum îți sunt soție. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt pentru totdeauna.”

Mireasa strălucind de fericire a distribuit și o altă fotografie a ei purtând un voal asortat cu rochia de mireasă cu mâneci lungi. „Nu am fost niciodată mai fericită”, a scris ea.

Și la ultima fotografie postată din ziua lor specială, Lily Collins a scris: „Ceea ce a început ca un basm este acum realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea niciodată să descriu în mod corespunzător cât de ireal a fost acest weekend, dar magia este un loc destul de bun pentru a începe.”

Charlie McDowell, în vârstă de 38 de ani, a distribuit aceleași fotografii pe contul lui de Instagram, împreună cu mesajele: „M-am căsătorit cu cea mai generoasă, grijulie și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc @lilycollins.” De asemenea, a mai postat o fotografie a celor doi stând lângă o cascadă, cu mesajul: „Acest moment va exista pentru totdeauna în mintea mea”.

Lily Collins și-a făcut publică logodna pe Instagram în septembrie 2020, când a arătat și diamantul unic tăiat în formă de trandafir.

Charlie McDowell este regizor și scriitor și  fiul lui Mary Steenburgen și al lui Malcolm McDowell.

Câțiva dintre prietenii lor de la Hollywood, precum Reese Witherspoon și Sarah Hyland, i-au felicitat în comentarii.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lily Collins (Emily in Paris), fiica lui Phil Collins, s-a logodit cu Charlie McDowell, fiul actorilor Malcolm McDowell şi Mary Steenburgen

 

 

Tags: