Lena Dunham va regiza filmul „Polly Pocket”, cu Lily Collins în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 25.06.2021, 09:42
Lena Dunham va regiza filmul „Polly Pocket”, cu Lily Collins în rolul principal

Lena Dunham și Lily Collins vor lucra pentru prima dată împreună într-un proiect care se anunță cel puțin interesant. Polly Pocket este pe cale să devină mult mai mult decât o animație de televiziune.

Celebrul brand care a devenit cunoscut în anii ’90 și căruia i-a fost dedicat un serial de animație în 2018 ajunge la următorul nivel: va deveni lungmetraj live-action. Filmul va fi regizat de Lena Dunham, care va scrie și scenariul și în rolul principal va juca frumoasa fiică a lui Phil Collins, Lily Collins, care va fi și producător. Liz Watson și  Michael P. Cohen vor fi producători executivi. Povestea are în centru o tânără fată și o păpușă care se împrietenesc.

„Sunt atât de încântată să aduc în acest film atât dragostea mea pentru această păpușă-simbol, cât și convingerea profundă că femeile tinere au nevoie de filme inteligente și jucăușe care să le vorbească fără condescendență”, a spus Lena Dunham. Lily Collins a adăugat: „Fiind un copil obsedat de Polly Pocket, proiectul acesta este pentru mine un vis devenit realitate și abia aștept să aduc aceste mici jucării pe marele ecran.”

Lena Dunham și-a câștigat notorietatea odată cu serialul „Girls” pentru care a primit mai multe nominalizări la premiile Emmy și două premii Globul de Aur. Proiectele ei recente includ seria HBO „Industry”, la care se filmează în prezent cel de-al doilea sezon, și adaptarea „Working Title” a îndrăgitului roman Catherine, Called Birdy.

Deși a debutat în televiziune la vârsta de doi ani, Lily Collins a devenit cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în 2011, în thrillerul psihologic „Abduction”. Ea a mai jucat un rol important în „The Mortal Instruments: City of Bones”, în 2013. Și destul de recent a cucerit pe toată lumea cu rolul din „Emily in Paris” o comedie a cărei acțiune are loc în Orașul Luminilor. Lily Collins va putea fi văzută în curând în al doilea sezon, pe Netflix.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Ultimul sezon din serialul de comedie „Fetele” la HBO