Adina Halas este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

De: Nicoleta Lepădatu / 01.11.2021, 18:44
Adina Halas este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Adina Halas vine să cucerească podiumul de la „Bravo, ai ști! Celebrities”! Începând de miercuri, 3 noiembrie, aceasta se va alătura competiției despre stil și modă după ce, în Gala eliminatorie de săptămâna anterioară, Sensy a fost nevoită să părăsească competiția, în urma deciziei publicului, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

Personalitate media, fost prezentator TV al unor emisiuni care au adus-o rapid în atenția publicului, Adina Halas s-a remarcat și ca producător video și influencer. Pasionată de modă, stil și lifestyle, militând pentru un stil de viață sănătos, aceasta intră hotărâtă în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu gândul de a câștiga marele premiu și titlul de Cea mai stilată celebritate din România.

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities> o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție. Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și  foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas, nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Călătoria stilistică a concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Foto: Kanal D

CITEȘTE ȘI: llinca Vandici a revenit la „Bravo, ai stil! Celebrities”; Victor Slav rămâne în echipa emisiunii