Alain Delon, îndrăgostit la 85 de ani, a vorbit despre noua lui iubită, Hiromi

De: Nicoleta Lepădatu / 18.06.2021, 16:12
Alain Delon, îndrăgostit la 85 de ani, a vorbit despre noua lui iubită, Hiromi

Alain Delon reprezintă un capitol întreg în istoria cinematografiei franceze și legenda lui continuă să se scrie. Șarmantul actor a dezvăluit pentru revista Paris Match că este din nou îndrăgostit și a povestit puțin despre Hiromi, femeia din centrul vieții sale.

S-a întors gata să le facă în ciudă tuturor care l-au supărat de-a lungul timpului. Alain Delon a povestit pentru celebra publicație săptămânala Paris Match detalii despre viața lui de după atacul cerebral pe care l-a avut. Doar că actorul care va împlini 86 de ani în noimebrie, deși cu o viață amoroasă prolifică, rămâne același personaj foarte modest și discret. Așa că, despre femeia vieții lui din această perioadă nu a spus mare lucru în afară de un prenume și câteva vorbe de mulțumire. „Iubita mea este japoneză, se numește Hiromi și a fost lângă mine pe parcursul convalescenței,‟ a rezumat actorul. Și este tot ce știm despre cea care l-a ajutat să se recupereze după tragedia de acum doi ani, care l-ar fi putut costa viața. A spus despre acea experiență: „M-am simțit rău și am fost dus cu ambulanța la spital. Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat sau care a fost cauza. Am aflat după că avusesem un accident vascular cerebral.‟

Când jurnalistul de la Paris Match s-a declarat surprins să-l vadă mergând în grădina proprietății sale elvețiene din Douchy, actorul a exclamat: „Dar asta nu este nimic extraordinar, o mulțime de oameni se recuperează după un atac cerebral. Am făcut-o pentru că am simțit-o, am vrut. Atât.Alături de Hiromi a reușit să se recupereze din ceea ce părea a fi o situație fără ieșire. M-am confruntat cu o mulțime de probleme în viață, dar niciodată cu una ca aceasta. Nu știu, recunosc că nu am o soluție pentru cei care trec prin așa ceva. Cu forță și voință m-am recuperat fizic și datorez asta în primul rând naturii mele, felului meu de a fi‟.

Foto Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Brigitte Bardot, scrisoare pentru Alain Delon la 80 de ani