Albumul foto lansat de Kate Middleton a devenit instant bestseller

De: Loredana Toma / 08.05.2021, 10:25
Albumul foto lansat de Kate Middleton a devenit instant bestseller

Kate Middleton, soția prințului William, a lansat un album de fotografii care a devenit instantaneu bestseller. “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020” este un album care cuprinde 100 de fotografii selectate dintr-un total de 31.000, realizate în timpul carantinei. Proiectul a început în 2020 și scopul a fost acela de a documenta momente din viețile oamenilor din perioada carantinei și a pandemiei în Regatul Unit. 

Banii obținuți din vânzările albumului devenit bestseller imediat după lansare vor fi împărțiți între Mind Charity, organizație pentru promovarea sănătății mintale, și National Portrait Gallery din Londra.

Kate Middleton a lansat și o vânătoare națională a albumului

Totodată, ducesa de Cambridge a lansat o vânătoare națională, ea ascunzând exemplare ale albumului conținând câte o scrisoare din partea ei în diverse locuri din Londra și lăsând diverse indicii pentru ca oamenii să-l găsească și să-l dea mai departe, ideea fiind, pe lângă competiția în sine, și o strategie de promovare, scrie Daily Mail.

Recent, nu doar Kate Middleton s-a lansat editorial, ci și cumnata ei, fosta actriță americană Meghan Markle. Soția prințului Harry și-a anunțat săptămâna aceasta intenția de a lansa o carte pentru copii. Însă, imediat după anunț, a fost acuzată de plagiat de mai mulți internauți, pentru ca, ulterior, să fie apărată chiar de autoarea cărții despre care ducesa de Sussex a fost acuzată că ar fi copiat-o.

Între timp, Kate Middleton și prințul William și-au lansat și un canal de YouTube, anunțul despre acesta fiind făcut pe pagina lor de Instagram, cu mențiunea “Mai bine mai târziu decât niciodată. Acum suntem pe YouTube”.

De altfel, a devenit deja o tradiție ca cei din familia regală britanică să se afirme în mediul online, după ce Meghan Markle și prințul Harry au semnat contracte de milioane de dolari pentru a crea conținut pentru câteva platforme de streaming.

CITEȘTE ȘI: De ce Prinţul William nu poartă verighetă. Misterul a fost risipit

După trei sarcini, Kate Middleton arată perfect! Care este dieta ei?

E demonstrat ştiinţific! Kate Middleton are nasul perfect

Foto: Profimedia Images