Alycia Debnam-Carey părăsește „Fear the Walking Dead” după 7 sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 30.05.2022, 10:09
Alycia Debnam-Carey părăsește „Fear the Walking Dead” după 7 sezoane

După șapte sezoane în serialul AMC „Fear the Walking Dead”, membră a distribuției originale, Alycia Debnam-Carey a părăsit serialul.

Debnam-Carey a interpretat-o pe Alicia Clark în serial, care a debutat în 2015 ca un prequel la „The Walking Dead”. În cel mai recent episod difuzat, personajul ei a fost văzut luptându-se după ce a fost mușcat de un zombi. După ce învins în lupta împotriva febrei care ar fi putut să o facă pe ea să fie transformată într-un zombi, Alicia decide să plece să-i ajute pe alții.

Întâmplător, mama de pe ecran a lui Debnam-Carey, interpretată de Kim Dickens, urma să revină în a doua jumătatea a acestui sezon, după ce a părăsit serialul în sezonul patru. Cea mai mare parte a distribuției regulate a seriei originale a dispărut de-a lungul anilor, împreună cu showrunnerul original.

Alycia Debnam-Carey  a confirmat ieșirea din serial, care vine în urma distribuirii ei în viitoarea serie Hulu „Saint X”. Actrița a scris pe Instagram că episodul de duminică „marchează sfârșitul unei călătorii extraordinare și care mi-a schimbat viața”.

Ea a adăugat: „Aveam 21 de ani când am început această călătorie nebună, dar acum, la 28 de ani, după 7 ani și 100 de episoade, am decis că este timpul să merg mai departe ca actor și ca persoană. Așa cum este natura locurilor noastre de muncă, aveam nevoie să caut noi provocări, noi oportunități și să creez un nou capitol pentru mine. Am fost atât de norocoasă să fac parte din ceva atât de minunat, dar sper că puteți înțelege și respecta alegerea mea de a crește în continuare. Nu aș fi aici fără voi toți și sunt atât de recunoscătoare.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade  

Lupita Nyong’o părăsește seria limitată Apple „Lady In The Lake” în care ar fi trebuit să joace împreună cu Natalie Portman