Lupita Nyong’o părăsește seria limitată Apple „Lady In The Lake” în care ar fi trebuit să joace împreună cu Natalie Portman

De: Nicoleta Lepădatu / 21.05.2022, 09:35
Lupita Nyong’o părăsește seria limitată Apple „Lady In The Lake” în care ar fi trebuit să joace împreună cu Natalie Portman

Lupita Nyong’o a părăsit „Lady In The Lake”, adaptarea Apple în seria limitată a cărții Laurei Lippman. Nyong’o urma să joace alături de Natalie Portman, care rămâne în distribuție, conform publicației Deadline.

Serialul este în prezent în producție și se caută o nouă actriță care să-i preia rolul. Lupita Nyong’o a fost și producător executiv.

Acțiunea seriei limitate are loc în Baltimore în anii 60, unde o crimă nerezolvată o împinge pe gospodina și mama Maddie Schwartz, interpretată de Portman, să-și reinventeze viața de jurnalist de investigație și o pune pe un curs de coliziune cu Cleo Sherwood, rol jucat de Nyong’ o, o femeie care jonglează cu maternitatea, cu multe locuri de muncă și cu un angajament pasionat de a promova agenda progresistă a negrilor din Baltimore.

„Lady In The Lake” este regizat de autoarea „Honey Boy”, Alma Har’el, care a creat și co-scris împreună cu scenaristul „Colony” și „The Man In The High Castle” Dre Ryan. Serialul este produs de Crazyrose și Bad Wolf America, filiala americană a producătorului His Dark Materials. Alma Har’el a scris episodul pilot.

Serialul îi are ca producători executivi pe  Portman, Har’el, Ryan, Christopher Leggett,  Sophie Mas, Jean-Marc Vallée și Nathan. Ross, Amy J. Kaufman, Julie Gardner și Laura Lippman.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lisa Edelstein părăsește „9-1-1: Lone Star” după două sezoane

Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade