Lisa Edelstein părăsește „9-1-1: Lone Star” după două sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 22.02.2022, 08:36
Lisa Edelstein părăsește „9-1-1: Lone Star” după două sezoane

Lisa Edelstein părăsește „9-1-1: Lone Star” după ce a jucat-o pe Gwyneth Morgan, soția șefului lui Rob Lowe, Owen Strand, și mama lui Ronen Rubinstein, T.K. Strand, timp de două sezoane în serialul Fox, conform publicației Variety.

Plecarea lui Edelstein a fost sugerată în ultimele momente ale episodului de luni din „Lone Star”, când T.K. a primit un telefon devastator prin care este anunțat că mama lui a fost ucisă. Cu toate acestea, în episodul „Red vs. Blue” nu s-a arătat de fapt moartea lui Gwyn, iar fanii „Lone Star” vor avea șansa să o revadă înainte ca ea să dispară oficial.

Variety a confirmat că episodul de adio al Lisei Edelstein va avea loc săptămâna viitoare în „9-1-1: Lone Star”, o despărțire care va fi cu siguranță cu lacrimi pentru telespectatorii de acasă – și pentru T.K. și Owen, pe ecran.

Lisa Edelstein este cunoscută mai ales pentru rolul ei ca Lisa Cuddy din „House” de la Fox, precum și pentru rolurile din „Girlfriends’ Guide to Divorce” de la Bravo, „The West Wing” de la NBC (în care a jucat alături de Lowe) și „The Kominsky Method” de la Netflix, printre multe altele. Ea și-a făcut debutul în „Lone Star” în premiera sezonului 2 în ianuarie 2021 și a avut un rol recurent pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului, fiind prezentă în șapte dintre cele 14 episoade. În cel de-al treilea sezon care se difuzează în prezent, ea a apărut în două din primele șapte episoade, al optulea care urmează marcându-l pe ultimul.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „House of the Dragon”: George R.R. Martin a confirmat că au fost încheiate filmările