„House of the Dragon”: George R.R. Martin a confirmat că au fost încheiate filmările

De: Ana Obretin / 20.02.2022, 08:51

Scritorul George R. R. Martin a confirmat că au fost încheiate filmările pentru noul spin-off al serialului „Game Of Thrones”, „House Of The Dragon”.

Autorul american a scris pe blogul său personal că serialul este în prezent în postproducție. „Vești incitante din Londra – mi s-a spus că filmările s-au încheiat pentru primul sezon din ‘House of the Dragon’”, a scris Martin. „Da, toate cele 10 episoade”, a continuat el. „Am văzut câteva dintre ele și le iubesc. Desigur, mai este mult de muncă. Efecte speciale, sincronizare, coloană sonoră, toată munca de postproducție”, a explicat acesta.

CITEȘTE ȘI: „Game of Thrones” le-a făcut pe multe staruri multimilionare. Cine conduce topul

Trei producții spin-off “Game of Thrones” sunt în lucru la HBO

„Dar scenariul, regia, actorii arată minunat. Sper să vă placă la fel de mult ca și mie. Jos pălăria pentru Ryan (J. Condal, n.r.) și Miguel (Sapochnik, n.r.) și echipa lor și distribuția noastră uimitoare”, a scris autorul. În ceea ce privește premiera serialului, Martin a scris: „COVID face planificarea dificilă. Primăvara aceasta? Improbabil. Poate vara? Ar putea fi. Toamna? Cine știe? Vei ști când o vom face”.

În decembrie 2021, a fost dezvăluit un teaser cu imagini din „House Of The Dragon”, o producție care va fi difuzată pe HBO Max.

Serialul este una dintre cele șase producții spin-off ale serialului fantastic de mare succes „Game of Thrones” aflate în prezent în lucru. 

CITEȘTE ȘI: HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones”

Foto: Profimedia Images