Trei producții spin-off “Game of Thrones” sunt în lucru la HBO

De: Loredana Toma / 19.03.2021, 15:50
Trei producții spin-off “Game of Thrones” sunt în lucru la HBO

Platforma HBO se ocupă de dezvoltarea a trei producții spin-off ale serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, intitulate “9 Voyages”, “Flea Bottom”, respectiv “10,000 Ships”. Nu se cunosc prea multe detalii despre aceste show-uri, însă se ştie deja că toate vor fi de tip „prequel”, acţiunea având loc înainte de evenimentele prezentate în serialul original, şi nu vor include personaje întâlnite în „Urzeala tronurilor”. Pentru două dintre cele trei spin off-uri nu s-a stabilit încă cine se va ocupa de scenarii, însă de “9 Voyages”  va fi responsabil  Bruno Heller, același din spatele producției “Rome”.

Producții spin off la poluri opuse “Game of Thrones”

“9 Voyages” se va concentra pe lordul Corlys Velaryon, cunoscut ca “Sea Snake” (Șarpele Mării) și căpetenia casei Velaryon, soțul lui Rhaenys Targaryen. Cel mai cunoscut aventurier din tot regatul Westeros, lordul Corlys Velaryon a construit o casă chiar și mai grandioasă decât a Lannisterilor și deține cea mai mare flotă militară din lume, potrivit Variety.

Acțiunea din “Flea Bottom” va avea loc în cel mai sărac cartier din King’s Landing, iar în “10,000 Ships” atenția se centrează în jurul prințesei Nymeria, care a călătorit cu Rhoynar la Dorne și s-a căsătorit cu lordul Mors Martell.

“Urzeala tronurilor” este o fantezie medievală creată de David Benioff și D.B. Weiss. Este o adaptare a seriei de cărți, “Cântec de foc și gheață”,de George R. R. Martin, prima carte fiind numita “Urzeala tronurilor”. Show-ul a înregistrat audiențe record pe HBO, și are un mare număr de fani activi în toată lumea. A fost lăudat de critici, în special pentru actori, personaje complexe, poveste și calitatea producției, deși folosirea frecventă a scenelor de nuditate și violență a stârnit controverse.

CITEȘTE ȘI: HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

Filmările pentru serialul „House of the Dragon”, prequel „Game of Thrones”, încep în aprilie

HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones”

Foto: Profimedia Images